Догляд за шкірою навколо очей. Секрети чарівного погляду

Сама тонка і ніжна шкіра на обличчі у людини - це орбітальна зона, шкіра навколо очей. Шкіра навколо очей не має сальних залоз, а значить швидше може старіти і втрачати пружність, і тому потребує особливого ніжного догляду. Доглядати за шкірою навколо очей необхідно з молодого віку, у кожної він починається по різному з 20 років, а може з 25 або 30 років. Все дуже індивідуально і залежить від багатьох факторів. Спосіб життя, час сну, заняття спортом, якість харчування, спадковість, використання декоративної косметики і правильне очищення.

Як правильно використовувати крем для очей, щоб був результат:

  • Перший і дуже важливий етап, як завжди очищення. Стан шкіри залежить від якісного очищення, це означає, що очищаючий засіб повинен мати натуральний склад, без вмісту спирту.
  • Обов'язково знімати макіяж з очей перед сном, навіть якщо ви любите користуватися водостійкою тушшю.
  • Якщо використовуєте молочко або двофазну рідину, намагайтеся сильно не розтирати ватний диск, т.к він може підвищити чутливість і пошкодити шкіру, хоча на перший погляд ви цього й не помітите.
  • Після очищення зони навколо очей, необхідно зволожити або підживити шкіру. Якщо крем для очей в баночці, то необхідно використовувати спеціальну паличку, не набирайте крем пальцями.
  • Важливо враховувати кількість нанесеного крему. Не можна наносити багато крему на шкіру навколо очей, достатньо однієї горошини, шкіра вбере стільки, скільки їй треба. Багато хто думає, що чим товще шар, тим краще, але це велика помилка, т.к можуть бути і наслідки, це оттечность, свербіж в зоні вій, сльози і т. д.
  • А також намагайтеся уникати нанесення кремів на зону навколо лінії вій. Засіб може потрапити на слизову і викликати роздратування.
  • Рухами, безіменним пальцем, проводите по зовнішньому кутку зони очей, до повного усмоктування засобу. Легкі постукування подушечками пальців покращує кровообіг по орбітальної зоні і сприяє кращому проникненню крему.
  • Крім зволоження і живлення шкіри, її потрібно ще й захищати. Тому використання спеціальних засобів для шкіри навколо очей необхідно вранці і ввечері. І саме вранці, треба подбати про захист. Після ранкового вмивання, не забувайте наносити захисний крем. Наносити необхідно за 30 хвилин до виходу на вулицю.
  • Якщо на вулиці яскраве сонце влітку чи взимку, рекомендуємо носити захисні окуляри. Чим більше ми жмуримося від сонця, тим швидше у нас з'являться зморшки. Виберіть собі всесезонную модель окулярів та гуляйте спокійно по вулиці :)
  • Забудьте про те, що крем для обличчя, можна нанести і навколо очей, багато хто робить так в цілях економії. Це не працює, не чекайте результату. А ось крем для очей рекомендується наносити і на зону губ, т.к структура шкіри дуже схожі.
  • Здоровий сон здатний на багато що, висипайтеся і ви побачите щасливе і здорове відображення себе!

У молодому віці можна використовувати засоби у вигляді гелю, емульсії або лосьйонів, з вмістом зволожуючих і захисних компонентів як: гіалуронова кислота, рослинні екстракти, алое вера, комплекс вітамінів і т. д.

Для більш зрілого віку рекомендується використовувати більш щільні текстури крему, поживні основи, а також 1-2 рази на тиждень додати маски і сироватки під крем. Догляд за зрілою шкірою навколо очей містить більше активни компоненти, які працюють на зменшення зморшок і збільшення пружності: ретинол, вітамін С і А, колаген, кераміди і масла.

Ну як ви зрозуміли, особливого секрету і немає, але є ньанси, дотримуючись яких, ви автоматично дбаєте про здоров'я і красу своєї шкіри.

Косметика працює завжди, якщо використовувати її за інструкцією!

Відгуки:

Ваше ім'я
Ваше місто
Електронна пошта
Текст повідомлення