А ви впевнені, що правильно очищуєте обличчя?

Здавалося б, що тут складного? Це на перший погляд, все просто і легко. А тепер, візьміть з полиці ваш очищуючий засіб, і давайте розберемося, чи правильно ви очищуєте обличчя.

Очищення - це найважливіший і головний етап у процесі догляду за обличчям. Від очищення залежить гігієна та зволоженість шкіри, її стан і користь використання кремів і додаткових засібів. Запам'ятайте, якщо ви не правильно очищуєте шкіру, то жоден крем, нанесений на шкіру обличчя, не дасть результат.

Перше, що потрібно визначити - це тип шкіри. Дуже часто жінки не правильно визначають свій тип шкіри. Якщо у вас і є 1-2 прищика на обличчя, це ще не означає, що шкіра у вас проблемна, прищі можуть бути і на сухій шкірі. Уважно вивчіть стан шкіри, якщо самостійно не можете впоратися або сумніваєтеся, то зверніться до фахівця.

Визначили тип шкіри, а тепер проаналізуйте, як і скільки разів на день ви вмиваєтеся? Власниці жирної шкіри, помиляються, думаючи, що чим частіше вони будуть вмиватися, тим менше буде жірнеть шкіра, ні, це не вірно. І невірно думати, якщо ви не виходили на вулицю, то шкіра чиста, і не обов'язково вмиватися або лягати спати не вмиваючись. Вмивати обличчя необхідно 2 рази на день, вранці і ввечері, інакше ми будемо порушувати PH і ліпідний шар шкіри на обличчі.

Якщо ви постійно, користуєтеся декоративною косметикою, в тому числі і водостійкою, то використовуйте додаткові спеціальні засоби для очищення макіяжу. Інакше, якщо погано очистити обличчя, то залишки макіяжу і шкірний жир можуть призводити до подразнень, висипу і розмноженню мікробів.

  • Для жирної та комбінованої шкіри ідеально підходять засоби у вигляді: ГЕЛЬ для вмивання, ПІНКА для вмивання, МИЛО очищувальне.
  • Для сухої і чутливої шкіри рекомендуються засоби у вигляді: очищувальне МОЛОЧКО, КРЕМ-ГЕЛЬ для очищення.

Вибираючи очищення, звертайте увагу на активні компоненти, наприклад для жирної, проблемної та комбінованої шкіри відмінно підходять такі інгредієнти: Рослинні екстракти чайного листа, екстракт огірка, чорна і біла глина, ефірна олія бергамота і м'яти, каолін, саліцилова кислота та інші. Для сухої, чутливої шкіри рекомендуються: вітамін Е, оливкова олія, масло ши і масло солодкого мигдалю, екстракт алое, пантенол, масло жожоба, бисаболол, гамамелис та інші.

Це все, що стосується щоденного очищення і вмивання. Але цього мало, щоб зберегти молодість і еластичність шкіри. До етапу очищення відносяться ще й очищаючі маски, скраби і пілінги, а про таке глибоке очищення ми поговоримо з вами пізніше, в наступних статтях, ми розглянемо плюси і мінуси пілінгів, як їх використовувати в домашніх умовах не завдавши шкоди своїй шкірі.

Чиста шкіра-це здоров'я і сяючий колір обличчя!

З найкращими побажаннями Lucy

Відгуки:

Ваше ім'я
Ваше місто
Електронна пошта
Текст повідомлення