Baltic Collagen - професійна косметика для вимогливих покупців!

Бренди, представлені у нас на сайті, потрапили не випадковим чином. Все глибше вивчаючи косметологію і професійний підхід до догляду за шкірою, ми взяли напрямок саме в космецевтику і професійні косметичні бренди. Тому як, саме професійна косметика, здатна вирішити естетичні проблеми зі шкірою і зберегти її здоров'я.

Ми із задоволенням поділимося з вами про приголомшливу новинку на українському ринку Baltic Collagen. Ознайомившись детальніше з косметичної линіею Baltic Collagen на семінарі, ми однозначно вирішили, це Baltic Collagen - Унікальний бренд, аналогів немає!

Що ж в ній особливого?

Почнемо з того, що, це не черговий випущений бренд з комерційним підходом. Baltic Collagen - це лінія, заснована в 2005 році в Польщі, на узбережжі Балтійського моря, в результаті 25-го досвіду і практики в реабілітації та фізіотерапії Ренати Фіргон (засновник марки) в інституті здоров'я і краси Genesis. Вона втілила в життя продукти Baltic Collagen як професійну косметику високого класу, для вимогливих клієнтів.

Best-Life Biotechnology - випускає професійну лінію колагенових косметичних засобів на базі натурального колагену, отриманого з екологічной сировини вищої якості (шкіри прісноводної і морської риби).

Відмінна риса продукції фірми Best-Life Biotechnology - багатство натуральних компонентів і унікальна технологія отримання колагену в холодному режимі, завдяки якій структура волокна зберігає форму потрійної спіралі, найбільш близькою до структури людського білка. Розробка ноу-хау дозволила впровадити ексклюзивну лінію косметики, призначену для боротьби з ознаками старіння шкіри.

Колаген є біологічно активним білком, який бере участь в життєво важливих функціях людського організму. Він відповідає за еластичність і належну гідратацію шкіри. Уявіть собі пружинки всередині матраца - приблизно так виглядає колагеновий каркас шкіри, який він утворює разом з іншим білком, еластином.

Безліч тривимірних спіралей заплетене в надійні і міцні волокна, як в косичку. З віком туга косичка розкручується, спіральки стають жорсткими і крихкими. Шкіра, втративши опори, стоншується, втрачає тонус і пружність, покривається зморшками. На жаль, з віком в організмі людини втрачається здатність природного кісткового колагену, в результаті чого шкіра втрачає свою пружність і еластичність, і на обличчі з'являються перші зморшки. Порушення в метаболізмі колагену в організмі людини з'являються також целюліт, гіперпігментації і надмірна сухість шкіри, і навіть тьмяніє колір волосся і нігтів.

Всім вищеперелічених симптомів можна ефективно протистояти, шляхом додавання колагену, з урахуванням ретельно підібраних засобів для догляду за шкірою. Для глибоких зморшок хорошого крему може бути недостатньо. Тоді краще звернутися до нашого фахівця, який підбере професійні процедури з видалення ознак старіння шкіри.

Активний колаген Baltic Collagen забезпечує подвійний ефект, як на рівні епідермісу, так і в більш глибоких шарах дерми, відновлює колагенові волокна зсередини, сприяє виробленню власного колагену!

У використанні продуктів Baltic Collagen є ряд нюансів, про які знаємо тільки ми, тому перед покупкою необхідно проконсультуватися з нашим косметологом. Лінійка косметики Baltic Collagen поки не дуже широка, але кожен продукт, який ви спробуєте, безсумнівно стане топовим щоденного догляду.

Американські дослідження довели, що Baltic Collagen працює на рівні дерми, що говорить про високу ефективність препаратів. У 2015-2016 лінія Baltic Collagen отримала 2 нагороди: OSKAR за інноваційність продуктів (церемонія проведення в Німеччині) і за кращі косметологічні процедури Baltic Collagen в Польщі.

Найпопулярніші позиції в коллагенотерапіі:

Капсули з колагеном і зеленим чаєм (90 шт)

Гель з колагеном для обличчя і декольте (30 мл)

Сироватка з колагеном для очей і шкіри навколо губ (15 мл)

Гель для масажу тіла (125 мл)

З найкращими побажаннями Lucy

Відгуки:

Ваше ім'я
Ваше місто
Електронна пошта
Текст повідомлення