Чи можна користуватися декоративною косметикою влітку?

Одна з популярних тем і обговорень влітку, у сфері краси і моди, це використання косметики в жарку пору року. Хтось думає, що влітку наносити тональний крем або пудру-це занадто багато, досить уходовой крему і все. І що косметика обтяжує шкіру і не дає дихати. Хтось просто робить перерви, щоб шкіра відпочила від всяких засобів.
Думок і пояснень досить багато, але насправді це не зовсім правильно. Чому?

Розглянемо Тонуючі і коригуючі засоби, які ми наносимо безпосередньо на обличчя.
Інноваційні технології в сфері косметології мають великий потенціал і розвиваються досить швидко в останнє десятиліття. Кожен виробник працює над поліпшенням складових компонентів.
В теперішній час, декоративна косметика це не просто корекція тону особи, але й захист і догляд.  



1. У кожній пудрі ви виявите захисні фактори і фільтри (UV30, SPF30), що дає можливість захистити шкіру від шкідливих променів. Вони попереджають виникнення пігментних плям і веснянок. Ви напевно і самі помітили, що саме влітку і після відпустки в жарких країнах, на обличчі з'являються плями, які з наступом холодів, ми починаємо виводити хімічними і кислотними пілінгами.

2. У кожному тональном кремі містяться зволожуючі компоненти (гіалуронова кислота, колаген) - це в першу чергу захищає від зневоднення і перешкоджає втраті вологи. Зволожувати шкіру необхідно всім, незалежно який у Вас тип шкіри і пори року. Візьміть це за правило.

3. В матирующих засобах міститься спеціальний матирующий порошок (найчастіше використовується оксид цинку), який забезпечує рівну матову основу і здатний поглинати, абсорбувати жир, який виділяється протягом дня, зазвичай це проявляє Т-зоні.

4. Тонуючі засоби створюють тонкий захисний шар, який захищає шкіру не тільки від сонця, а також від вітру, дощу, пилу і зовсім не закупорює пори, а навпаки, створює перешкоду для негативного впливу. Без такого захисту, шкіра стає вразливою до зовнішніх чинників і тим самим знижуються природні захисні функції шкіри. У підсумку шкіра стає чутливою, з проявом купероза, сухість і висипання.

5. Більшість коригувальних основ, містять рослинні екстракти (екстракт ромашки), що володіють протизапальними і антибактеріальними властивостями. Рекомендовано для жирної, комбінованої і проблемної шкіри.

6. Завдяки тонуючої формулі, всі коригуючі засоби допомагають нам створити ідеальний колір, виділити контур і овал обличчя. Приховати всі проблемні ділянки, зморшки і пори.

Виходить, що це одне з Most Have кожної успішної жінки, яка бажає зберегти молодість і красу шкіри.
Купити собі відповідний засіб, запрошуємо в категорію Тонуючі засоби / Корекція


Вдалих Вам і приємних покупок! 

З найкращими побажаннями Lucy
Відгуки:

Ваше ім'я
Ваше місто
Електронна пошта
Текст повідомлення