Made in Ukraine: Кращі українські бренди косметики

Косметичний ринок на Україні досить багатий і насичений різноманітним вибором зарубіжних виробників, Франція, Німеччина, Ізраїль, Італія і т.д. Але у нас є і Українська косметика, якій вже багато стали частіше цікавитися. Українське виробництво, не поступається за якістю імпортним виробникам, що дуже радує! Але, на жаль, є певні складнощі, які поки заважають розвитку та розкрутці власного Українського бренду, і сподіваємося це тимчасово! У нас вже є улюбленці косметики Українського виробництва, які відмінно зарекомендували себе якістю, а також середньої доступною ціною.

Made in Ukraine

Натуральна косметика White Mandarin (Вайт мандарин) виготовляється виключно на основі рослинного походження. Не містить продуктів нафтохімії, SLS і SLES, силіконів, парабенів, синтетичних ароматизаторів і барвників, здатних завдати шкоди вашій шкірі і волоссю, а також здоров'ю. White Mandarin випускає косметичні лінії: для обличчя, для тіла, для волосся, дитяча лінія.  
Косметика WildLife (Вайлд Лайф) продукція, виготовлена виключно з натуральних компонентів за ГОСТом України. Кожна партія товару проходить фізико-хімічний контроль, щоб кожен споживач отримав тільки якісний косметичний продукт. WildLife випускає натуральну лікувальну глину, яка використовується для обличчя, тіла і волосся.  
NanoCode (Нано Код) - Український виробник біологічно активних косметичних продуктів по догляду за шкірою. Косметика NanoCode на основі пептидів, отримані шляхом ферментативного гідролізу, мають найвищу ступень біологічної активності. Інтенсивні пептидні сироватки NanoCode (Нано Код) для особи володіють лікувально - профілактичну дію.  
Ambra (Амбра) - Натуральне мило від миловарню Амбра з міста Львова проводиться "з нуля" холодним способом. Натуральне мило Амбра 100% ручна робота! Не містить барвників та ароматизаторів. Гипоаллергенно.  
Jardin cosmetics (Жардин Косметікс) - Побутова хімія без хімії! Український виробник натуральних безпечних побутових засобів для догляду за будинком, що не містять продуктів нафтопереробки. Основа всієї лінійки побутових засобів - натуральне мило, яке виготовляється з харчової сировини.  
Українська компанія CHOICE (Чойс) займається розробкою і виробництвом продукції для зміцнення здоров'я: Рослинних лікувально-профілактичних комплексів (фітокомплексів) на основі пророслих зерен вівса, пшениці, кукурудзи. Лікувально-профілактичних комплексів на основі морепродуктів. Продуктів здорового харчування.

Xeno Laboratory (Ксенія лабораторія) - розробляє препарати для росту волосся і припинення випадання для чоловіків і жінок; омолоджуючі сироватки для шкіри обличчя, а також стимулюючу сироватку для тіла. Особливістю даного косметичного бренду - є ксенокосметіка, заснована на активних речовинах тканин тварин, а також морських організмів, чорної ікри, продукції бджільництва, яєць і т.д.  
Відгуки:

Ваше ім'я
Ваше місто
Електронна пошта
Текст повідомлення