Оригінальні подарункові набори ручної роботи

Тепер вам не потрібно ламати голову з думками про те, що ж подарувати чоловікові, який зробити сюрприз дружині, або що подарувати сестрі, мамі чи подружці? Ми подбали про те, щоб у наших подарункових наборах були максимально корисні продукти, які необхідні щодня в догляді за собою.

Подарункові набори косметики

Подарунковий набір універсальний - позиції, що входять в набір, підходять і для жінок і чоловіків. Головне знати, хоч приблизно переваги людини до смаків і ароматів.

Косметичні подарункові набори складаються з косметики Ceano Cosmetics (Латвія), яка виготовляється вручну з натуральних компонентів: найвищої якості ефірних олій, натуральних екстрактів і сухих рослин. Вона не містить парабени і хімію. Один з головних продуктів - це ароматичне мило, яке готується за традиційними рецептами вручну і в особливій атмосфері. Шкіра буде вдячна Вам, за те, що використовуєте правильну косметику!


Подарункові набори на Новий Рік

Новий рік вже наближається і пора готувати подарунки! Всім знайома ситуація, і як правило завжди так виходить, що 30-31 грудня, а ми ще без подарунків, і тут починається паніка, і лише в останні дні всі задаються питанням: «Що подарувати на Новий Рік?»

Новорічні подарункові набори - це оптимальне рішення порадувати близьких, і подарувати їм не тільки увагу, а й турботу, і догляд за шкірою. Адже всі ми хочемо зберегти молодість і красу!

Подарункові набори для чоловіків

Як ми знаємо, чоловіки, не особливо люблять користуватися косметикою і кремчиками, тому в наборі для чоловіків ті продукти, які невід'ємні в очищенні і догляді кожен день.

Чоловічі подарункові набори унікальні тим, що ви самі можете вибрати аромат, який більше до душі. Вибір дійсно відмінний, тому кожному можна знайти свій.

Подарункові набори для жінок
Жіночі подарункові набори складаються з очищення та догляду для обличчя + очищення і догляд для тіла, при тому, що ви можете підібрати засоби по типу шкіри. Це буде приємний сюрприз і подарунок для мами і відмінний подарунок для дружини; незвичайний подарунок своїй дівчині!

Подбайте про себе і близьких, даруєте їм любов і тепло! Не відкладайте настільки важливий процес на останній день!

Подарунки чекають на Вас!

З найкращими побажаннями Lucy.

Відгуки:

Ваше ім'я
Ваше місто
Електронна пошта
Текст повідомлення