Озброюємося засобами від целюліту!

Не втомлюємося нагадувати, що успіх від професійного масажу не тільки в салонних процедурах, а й багато в чому залежить від домашнього догляду. Необхідно підтримувати домашній догляд та доглядати за шкірою.

Компанія PHarmika розробила базові засоби для тіла не тільки для салонного догляду, а й використання в домашніх умовах. Отже, для домашнього догляду достатньо матиме в арсеналі 3 продукти, які зможуть зберегти та підтримати тонус та еластичність шкіри.

1 етап, звичайно очищення та підготовка шкіри - Скраб для тіла Капучіно, 500 мл - Стимулюється кровообіг, активно тонізується та підтягується шкіра, стає більш гладкою та пружною. Склад: Олії: кісточок абрикоса, кісточок лайма. Мигдальний скраб. Мускус. Вітамін А. Екстракти: імбиру, червоного перцю, Ефірні олії: іланг-іланг, жасмину, герані, сандалу, бергамоту, чампаку.

2 етапом може бути обгортання, Холодне або Гаряче – стимулює мікроциркуляцію та обмінні процеси, надає дренажний ефект, допомагає вивести зайву рідину, шлаки та токсини. Відновлює еластичність шкіри та стимулює процес її регенерації.

3 етапом закріплюємо та завершуємо вплив на шкіру – Крем для тонусу або Антицелюлітний Капучино. Активні компоненти препаратів спрямовані на ефективну боротьбу із целюлітом! Ефірні олії: іланг-іланг, сандала, бергамота, здатні знімати емоційну напругу, допомагають розслабитися та отримати задоволення.

Для більш інтенсивного та активного результату у боротьбі з целюлітом чудово допомагають масажні засоби: Лімфодренажна олія та Антицелюлітна олія.

Всі засоби йдуть у професійних об'ємах по 500мл, що, безперечно, вигідно. Кожен продукт містить активні компоненти та олії, які безпечно, але ефективно впливають на шкіру. Після регулярного та правильного застосування результат видно вже після 1,5-2х тижневого використання.

Антицелюлітний догляд від Фарміка:

  • Зменшує обсяги та знімає набряки
  • Зменшує прояв "апельсинової кірки"
  • Вирівнює структуру та рельєф шкіри
  • Стимулює роботу лімфатичної системи
  • Виводить шлаки та токсини
  • Підвищує пружність та еластичність шкіри.
  • Глибоко зволожує
  • Зменшує вираженість стрій (розтяжок)

Для впевненості та правильного підбору засобів звертайтесь до наших фахівців. Ми з радістю вам підкажемо і підберемо найефективніший догляд.