Професійна косметика для обличчя Dr. Kadir - перемога над зморшками!

 

Ізраїльська професійна косметика Dr. Kadir - це лабораторія Доктора Рона Кадира, яка випускає інноваційні продукти по догляду за шкірою обличчя та тілом. Dr. Kadir Доктор Кадір розробляє продукцію для косметологів вже більше 50-ти років і щороку впроваджує нові, сучасні технології виробництва, проводить науково-дослідні роботи для створення унікальної високоякісної продукції, яка вирішує різні проблеми зі шкірою і має лікувальні властивості.

Лабораторія Dr. Ron Kadir ltd. розробляє і виробляє продукти відповідно до потреб і стандартів якості першокласних косметологів. Сертифікована за стандартом ISO 9001/2008, ISO 22716 (GMP). Вся продукція зареєстрована і ліцензована національними органами охорони здоров'я.

Застосування косметики Dr.Kadir протягом 28 днів показує значне зменшення ознак старіння клітин епідермісу.

Косметика Dr. Kadir показує дуже високі результати, користується популярністю у ведучих косметологів, а також ефективна і в домашньому застосуваннi. Ми ознайомимо Вас з лініями по догляду за обличчям, які ви вже можете придбати для домашнього використання. Ліній досить багато, тому ми зробили короткий огляд, щоб ви могли вибрати саме те, що Вам потрібно.

NEW COLLAGEN - Регенеруюча лінія з мікроколлагеном. У серії продуктів New collagen Dr. Ron Kadir використовує нові пептиди:

  • Матриксил (Matrixyl ™) TM або мікроколлаген (micro-collagen®) (рalmitoyl pentapeptide-3)
  • Дермаксіл (DERMAXYL ™) (Palmitoyl Oligopeptide) - підвищують синтез колагену і відповідають за відновлення тканин.
    Лінія New collagen підходить для сухої, нормальної шкіри з 40 років. Збільшує міцність і еластичність шкіри. Зменшує глибину і кількість зморшок

 

APPLE LIFT - Молодильне яблуко. Лінія заснована на Стовбурових клітинах зникаючих видів яблук (Uttwiler Sputlauber і Malus Domestica). Унікальною особливістю цих сортів яблук - довгий термін зберігання, з них то і була отримана тканинна культура. Лінія сприяє життєздатності та довговічності стовбурових клітин шкіри, захищає їх від пошкоджень, затримує процеси старіння шкіри. Підходить нормальної, сухої шкірі, з 35-40 років.

CREATIVE- Омолоджуюча лінія. Лінія заснована на новітніх активних інгредієнтах:

  • RENOVHYAL низькомолекулярна гіалуронова кислота
  • AQUAXYL- стимулює синтез керамідів.
  • MATRIXYL SYNTHE'6 - це новий високоефективний биомиметических пептид
  • IDEALIFT - биомиметических пептид
  • PHYTOCELLTECH ARGAN стовбурові клітини рослини арганія колючий
  • CHROMOCARЕ - це комбінація екстрактів двох рослин, покращує синтез колагену
  • ITALINE-TPLUS - отримують з насіння декількох видів італійських помідорів

Лінія Creative підходить для нормальної, сухої шкіри з 40-45 років. Омолоджує, покращує тургор шкіри, уповільнює процес старіння шкіри.

 

MATRIX CARE ™ - Потужне відновлення старіючої шкіри. Лінія використовує запатентований комплекс MATRIX7, спеціальні інгібітори MMP, отримані з листя чорниці та арганії. Запобігають руйнівні процеси в тканинах і відновлюють пружність шкіри. Лінія підходить для нормальної та сухої шкіри з 40-45 років.

В лінію MATRIX входить Легендарна Золота маска Клеопатри.
Основа Золотої маски - біологічно активні речовини, різні види масел, вітаміни, мікроелементи, амінокислоти, екстракти лікарських трав, тропічних рослин, антиоксиданти, колаген, коензими. Вони пом'якшують, зволожують, активно і глибоко живлять шкіру, заповнюючи дефіцит необхідних речовин.

 

DEEP RESTORE -Глибоке відновлення і освітлення шкіри. Серія продуктів Deep Restore призначена для відновлення зрілої шкіри і заснована на комбінації активних інгредієнтів: оксикислоти, вітамін C, коензим Q10, ретинол, арбутин, біо-міметичний пептид, молочна кислота, Вітамін C. Лінія надає пом'якшувальний і осветляющий ефекти. Відновлює і покращує стан шкіри. Можна застосовувати з 40-45 років для всіх типів шкіри.

 

PHYTOSTEROL 40+ -Активний догляд для зрілої шкіри. Лінія на основі фітостероли і изофлавона, одержуваних з сої. Значне підвищення пружності шкіри, зменшення зморшок, розгладжування поверхні шкіри, а також підвищення глибокого зволоження. Лінія Phytosterol для сухої, нормальної шкіри з 40 років.

 

AQUA-CACTUS - Зволожуюча лінія для нормальної, комбінованої і чутливої шкіри з 20-25 років. Основний активний інгредієнт серії Aqua-Cactus-Aqua Cacteen, витягується з кактуса сорти Опунция, використовується для різних цілей в традиційної мексиканської медицині. Надає заспокійливий, антибактеріальний ефект. Забезпечує повноцінне зволоження шкіри, заспокоює роздратовану шкіру, підвищує пружність.

 

SEBO-RELIEF - Себо-рельєф. Лінія рекомендована для жирної, чутливої, проблемної, себорейной шкіри, з 20-25 років. Активні інгредієнти: екстракт вівса, сечовина, молочна кислота, фарнезолу і алантоїн. Регулює виділення шкірного сала, знімає лущення і роздратування, очищає пори.

 

LIGHT E + C - Зволожуюча антиоксидантная лінія для всіх типів шкіри з 30-35 років, в основі якої VC-IP нова форма вітаміну С, більш ефективна, ніж прості молекули вітаміну С (аскорбінової кислоти). Через легкої основи відмінно підходить і для комбінованої шкіри, зволожує, покращує колір обличчя, освіжає, захищає клітини від старіння. Вітамін E надає заспокійливу і зволожуючу дію.

 

B3 - Лікування проблемної шкіри. Основа лінії -це вітамін B3 і тріклозан- антибактеріальні та протизапальні властивості. А такі інгредієнти як: пантенол, фарнезол, алантоїн, біссаболол, алое вера, прекрасно заспокоюють роздратовану шкіру. Підходить для всіх віків.

Відгуки:

Ваше ім'я
Ваше місто
Електронна пошта
Текст повідомлення