Що в першу чергу видає вік жінки?

Догляд за руками, особливо для жінок, дуже важливий. І саме руки часто видають вік жінки, що зовсім не радує. І кожна, любляча себе жінка, повинна мати у своїй сумочці, як мінімум, захисний і живильний крем або бальзам для рук. Не потрібно лінуватися, наносити крем перед виходом на вулицю, на ніч або просто тоді, коли це необхідно. І саме зараз, коли на вулиці холодний вітер і морози, шкіра потребує сильної захисті. І як вже ми знаємо, всі наші проблеми і зморшки починаються з сухості шкіри. Якщо ми вчасно будемо зволожувати шкіру рук і захищати від шкідливого впливу навколишнього середовища, ми собі на довго забезпечимо красу і молодість. Адже краще запобігти сухість, ніж потім довго відновлювати рівень вологи в шкірі.

Улюблені жінки, подумайте і подивіться, а як ви доглядаєте за шкірою рук, чи достатньо одного крему або може підсилити свій відхід і зберегти молодість? Догляд для рук, як і догляд для обличчя і тіла, може бути не простим, в тому випадку, якщо вже ситуація посилилася, шкіра почала тріскатися, з'явилися почервоніння, лущення, плями і т.д

Давайте розглянемо варіанти і етапи, які допомагають нам у догляді за шкірою рук:

1) Усе починається з очищувальних засобів. Перевірте, яким засобом ви миєте руки, чи достатньо натуральний цей продукт. Прочитайте склад. І дуже часто, саме мило або гелі нам пересушують шкіру, через агресивний склад, про що ми навіть не підозрювали. Ми рекомендуємо вам використовувати тільки натуральні й органічні засоби:

2) 1-2 рази на тиждень можна влаштовувати сольові ванночки для рук, глибоке очищення - скрабування, обгортання, парафінотерапіїмаски. Це дійсно допомагає! Але якщо робиться регулярно. Догляд для рук в домашніх умовах теж можливий і також приносить задоволення, як від відвідування салону.

3) Ну і звичайно, кожен день, шкіра рук потребує:


Для дуже чутливою і алергенної шкіри, окремо виділяємо Крем для рук гіпоалергенний.

Порада: Краще всього вибирати ті креми, у складі яких є масла - вони містять вітаміни, жирні кислоти і мінерали. Відмінно живлять, зволожують, відновлюють, і захищають шкіру, роблячи її гладкою, еластичною і м'якою.

«Важко стати чарівною, якщо ти лінива» 
Софі Лорен.

Тому, милі дами, набираємося терпіння, сил і вперед до дій.

З найкращими побажаннями Lucy.

Відгуки:

Ваше ім'я
Ваше місто
Електронна пошта
Текст повідомлення