Шукайте універсальний засіб, який вирішує відразу кілька проблем зі шкірою?

Хочете знайти засіб, який покращує стан шкіри?


Чудо засіб, який повинен бути в кожній родині, "майже як панацея" від всіх проблем, пов'язаних зі шкірою.

Алое Віра (Aloe vera) здавна відомо, як дуже корисна рослина, яка володіє терапевтичними властивостями, і до сих пір використовується як швидка допомога при ушкодженнях верхніх шарів шкіри. А все тому, що сік і гель алое вера містить масу біологічних активних і поживних речовин, корисних для організму; полісахариди, саліцилову кислоту, вітаміни (А, С, групи В), незамінні амінокислоти, в тому числі ферменти, мінерали.

Екстракт алое вера, в даний час, широко використовується в косметології та медицині.
Які проблеми можна вирішити за допомогою гелю алое вера?

  • За рахунок вмісту полісахаридів, гель алое здатний швидко проникати в шкіру і надавати миттєве супер зволоження та живлення. Ідеальне рішення сухості і зневоднення шкіри.
  • Сік алое відмінно заспокоює чутливу шкіру, знімає роздратування і запалення.
  • Усуває судинні зірочки, рекомендується для шкіри, схильної до куперозу.
  • Допомагає прискорити відновлення при опіках, порізах, укусів комах і алергічних реакціях.
  • Володіє антибактеріальними властивостями, незамінний для догляду за жирною, змішаної, проблемною шкірою. Він усуває жирний блиск, запобігає утворенню рубців і вугрової висипки, використовується при лікуванні акне. Швидко вбирається, надає шкірі матовість і свіжість.
  • Завдяки вмісту антиоксидантів, уповільнює процес старіння і омолоджує. При регулярному використанні коштів, з вмістом гелю або соку алое, поліпшується тургор шкіри і зменшується кількість зморшок. Відновлює захисні функції, і запобігає утворенню вільних радикалів.
  • У соку і м'якоті переважає ретинол, токоферол, аскорбінова кислота і всі вітаміни групи В, за рахунок чого і вирівнюється колір обличчя, освітлюються веснянки і шрами постакне. Освіжає тьмяну зів'ялу шкіру.
  • Також використовується як відлущуючий засіб, так дійсно, алое відмінно пом'якшує і регенерує шкіру, і якщо її правильно використовувати як маску, то вона прекрасно працює як біо-пілінг, без пошкоджень шкіри. Очищає пори і покращує її рельєф.

У косметиці гель і сік алое віра зустрічається в різних концентраціях, що залежить від виробника даного продукту. Але в будь-якому випадку, який би не був відсоток вмісту, ви отримаєте тільки корисні властивості і вплив на шкіру. Про властивості алое вера можна говорити нескінченно!

Як застосовується алое вера?

  • Гель алое вера можна застосовувати самостійно, як засіб для зволоження і захисту шкіри. Після очищення обличчя, наносити замість звичайного крему. А можна купити крем з вмістом алое вера і використовувати вранці і ввечері.
  • Гель алое застосовується як маска для обличчя, яка зволожує, пом'якшує, заспокоює і живить шкіру. Можна 1-2 рази в тиждень.
    Чистий гель алое вера можна використовувати як рятувальник, при пошкодженнях шкіри: опіки, порізи, укуси комах, лущення; знімає набряклість, використовується при лікуванні захворювання шкіри, як псоріаз і т.д
  • Гель алое може використовуватися як засіб для і після гоління, при цьому відмінно пом'якшувати і зволожувати шкіру. Чоловіки не в силах відмовитися від такого засобу :)
  • Гель алое вера часто зустрічається в косметичних засобах для дітей, т.к заспокоює і захищає ніжну і чутливу шкіру.
  • Гель алое вера використовується не тільки в косметиці для обличчя і тіла, а й в засобах по догляду за волоссям. Воно відмінно пом'якшує і зволожує сухі і пошкоджене волосся, надає блиск. Застосовується в боротьбі з лупою і жирністю шкіри голови.
  • У косметології гель алое вера використовується для підготовки шкіри до механічного чищенні. Цей процес називається холодну гідрування - гель наноситься на шкіру обличчя товстим шаром, потім покривається плівкою. Після 10-20 хв знімається плівка, і далі можна робити чистку. Т.к ця професійна процедура, перед її використанням необхідно проконсультуватися з косметологом. Такий процес дає потужне зволоження, міжклітинні зв'язки послаблюються і відбувається, так званий, пасивний пілінг. Це, мабуть, один з найбезпечніших і не ушкоджуючих шкіру процес очищення пір і забруднень шкіри.

Якщо у вас вдома ще немає такого чудового засобу, то зверніть увагу на продукти, які містять велику концентрацію алое вера в складі, що максимально збільшує якість результату від застосування:

Заспокійливий гель з алое і прополісом (100 мл) Benton

 КУПИТИ

Гель Алое Вера (30 мл) JEAN DARCEL

КУПИТИ

Гель з Барбадоська алое (150 мл) Fresh Look

КУПИТИ

Лікувальний гель Алое-вера з вітаміном Е (250 мл) Care & Beauty Line

КУПИТИ

Гель Алоэ Вера (125 мл) Premier

КУПИТИ

 

Алое гель для обличчя La Grace

КУПИТИ

 

Інтенсивна сироватка Nano Алое NanoCode

КУПИТИ

P.S Вибираючи засіб з алое вера (Barbados aloe), ви піклуєтеся про здоров'я шкіри своєї сім'ї і на довго продовжує термін її молодісти.

Відгуки:

Ваше ім'я
Ваше місто
Електронна пошта
Текст повідомлення