Сироватки та концентрати для обличчя. Навіщо вони потрібні і як ними користуватися?

Концентрат, сироватка, серум - це все відноситься до одного виду продукції, в якій вміст корисних, активних компонентів вище, ніж в кремах та інших доглядаючих засобах.

Це високонцентрірований засіб, який здатний швидко вбиратися в більш глибокі шари шкіри (за рахунок низької моллекулярной маси) і дає швидкий і видимий результат.

Сироватки можна віднести до інтенсивної терапії для шкіри!

Тепер це можливо і в домашніх умовах, без ризику і салону :)

Так, дійсно, сироватки здатні швидко вирішувати різні проблеми, але з умовою правильного застосування. Сироватки вирішують проблеми пов'язані зі зморшками, втратою пружності і тонусу шкіри, нестача вологи і обезвоженность; зміцнюють і захищають стінки судин, відновлюють проблемну шкіру, вирівнюють рельєф шкіри, володіють антиоксидантними властивостями і т.д

Як застосовувати сироватки:

  • Сироватки, як правило, йдуть в гелеобразной формі, текстура більш рідка, що відрізняє від кремів, і для зручності у використанні, випускається в баночці з дозатором або з піпетками.
  • Серуми наносять тільки на попередньо очищену шкіру обличчя (після очищення і тонізації) не більшою кількістю, 1-3 краплі, рівномірно розподіляючи подушечками пальців.
  • Після нанесення сироватки, необхідно витримати 7-10 хвилин, щоб засіб встиг нормально вбратися, і тільки потім наносити крем.

Бувають випадки, що після сироваток, крем скочується на обличчі, це може відбуватися через те, що сироватка не встигла всмоктатися, або ви погано очистили обличчя, або завдали занадто велику кількість засобу на обличчя. Слідкуйте за такими моментами, щоб уникнути НЕ приємних відчуттів.

Чи можна використовувати сироватку самостійно?
Чи обов'язково після сироватки наносити крем?

  • Самостійно використовувати сироватки можна, наприклад як зволожуючий засіб, але все-таки, якщо ви хочете отримати помітний результат, то необхідно сироватку покривати уходовим кремом. Таким чином, ви посилити роботу і ефективність активних компонентів.
  • Для початку курсу інтенсивної терапії необхідно наносити концентрований засіб щодня вранці і ввечері на очищене обличчя, впродовж хоча б 2-3-х тижнів. Потім тільки на ніч. Але тут ще залежить від самого засобу, його складових і призначення.
  • Вибираючи сироватку для обличчя, звертайте увагу на активні компоненти та їх властивості, т.к кожен з них виконує свою унікальну цілеспрямовану функцію.

Самий популярний і часто зустрічається, універсальний інгрідіент- це сік Алое віра - відмінний зволожувач, заспокоює, освіжає, відновлює, захищає шкіру. У антивікових засобах - це вітаміни А, Е, С. Для пружності та еластичності - колаген, гіалуронова кислота. Для посиленого омолодження використовуються біологічно активні компоненти і рослинні екстракти.

Т.к в сироватках міститься велика концентрація активних компонентів, то застосовувати в щоденному догляді з раннього віку не рекомендується. Жінкам, молодше 25 років, не варто розслабляти власний імунітет шкіри. У такому віці шкіра поки сама здатна виробляти той же еластин і колаген. Підбір Догляду засобів дуже індивідуальний процес, але все ж, подбайте і захистіть свою шкіру з молоду!

З найкращими побажаннями Lucy

Відгуки:

Ваше ім'я
Ваше місто
Електронна пошта
Текст повідомлення