У вас пушиться волосся? Ви не знаєте, що з ним робити?

За вікном осінь, вологість, іноді не хочеться виходити на вулицю, тільки через те, що гарно укладена зачіска, за п'ять хвилин перетворюється на великий « кульбаба ». Але нам не варто, звичайно ж, засмучуватися, адже існує безліч засобів, які допоможуть нам боротися з пухнастістью і завиванням волосся.

Пушатся і електризуються волосся у жінок, у яких тонке волосся, а також у кого ослаблене й сухе волосся. Необхідно постійно живити і зволожувати волосся. Тому до питання, як запобігти пухнастість волосся, потрібно поставитися уважніше. Один засіб не впорається з цим. Потрібно знову ж переглянути свій догляд за волоссям.

У комплексі має бути така схема:

  • Очищення – Шампунь, обов'язково по типу волосся і шкіри голови, через 1-2 дні, у міру необхідності, у кожної жінки по - різному.
  • Кондиціонер - обов'язково кожен раз після миття.
  • Маска - 1-2 рази на тиждень - відмінно допомагає живити волосся, що зміцнює і робить їх шовковистим.
  • Далі нам просто потрібно вибрати правильний продукт, щоб захистити їх. Багато хто з нас користуються феном для волосся, тому рекомендовано використовувати захисні спеціальні засоби. Засоби для укладання допомагають захищати волосся від шкідливого впливу навколишнього середовища, тому не бійтеся використовувати пінки для волосся або мус, адже це наші рятівники.

Порада: використовуйте тільки натуральну щітку, наприклад дерев'яну або гребінь. Це ще один захист для волосся від ламкості.

І так ТОП 5 продуктів, які допомагають боротися з пухнастістью:

  1. Сироватка для додання блиску з кератином - Містить UV фільтри. Знімає ефект пухнастого волосся. Має антистатичний ефект.
  2. Мус - піна для об'єму волосся з кератином - Надає силу і обсяг волоссю.
  3. Дисциплінуючий крем для укладання з кератином - Надає об'єм, знімає ефект пухнастого волосся, глибоко кондиционирує.
  4. Сироватка з марокканського масла для волосся - пом'якшує волосся, надає їм надзвичайну м'якість. Попереджає накопичення статичної електрики.
  5. Для тонкого волосся, особливо: Кондиціонер 2-фазний - кондиционирует волосся і додає блиск.

Використання додаткових засобів для волосся, дає нам можливість завжди виглядати чудово. І привертати увагу своєю дивовижною зачіскою.

З найкращими побажаннями Lucy.


Відгуки:

Ваше ім'я
Ваше місто
Електронна пошта
Текст повідомлення