Як відновити волосся після жаркого літа?

Літо, сонце, море, пляж - всіма улюблена пора, сезон відпочинку та відпусток. І не рідко після сонячного літа волосся слабшають. Після соленою морської води і басейнів волосся стають жорсткими і тьмяним, і, загалом, втрачають силу і блиск. До нас на допомогу йде, звичайно ж, професійна косметика для волосся, здатна оживити і поліпшити стан волосся, повернути життя, блиск і силу.  

Професійна косметика для волосся варта уваги, адже вона дарує нам шанс, не втратити привабливість і здоров'я волосся. Склад продуктів, гарантує відновлення структури волоса і збагачує усіма необхідними вітамінами та поживними елементами. Але як ми вже все знаємо, одним засобом важко домогтися результату, тому нижче розглянемо поетапно, що потрібно і з чого почати свій відновлюючий догляд для волосся:  

1) Очищення,  та це дуже важливо. Щоб всі корисні компоненти вбралися в структуру волосся, необхідно їх добре очистити. Перед нанесенням шампуню розчешіть волосся по довжині і добре змочіть водою. Далі розітріть невелику кількість шампуню між долонями і зробіть масаж голови легкими рухами. Якщо волосся довге, то рекомендується застосовувати шампунь два рази.

 Зверніть увагу на:  
Шампунь відновлюючий REVLON Professional
 Поживний шампунь для сухих і ослабленого волосся FarmaVita - рекомендована якість-доступні ціни.  
І Еліта категорії для відновлення Шампунь для дуже пошкодженого волосся Leonor Greyl 

2)  Після очищення, для частого застосування, кожен раз після шампуню - це кондиціонер або бальзам.
Цей етап необхідний для зволоження волосся, пом'якшення, харчування, для еластичності і блиску.
Наносимо на 2-3 хвилини, на всю довжину волосся, після чого змивати великою кількістю води. 

3)  Якщо волосся зовсім у поганому стані і звичайного використання бальзаму мало, то рекомендуються відновлючи маски. Маски наносяться на чисті вимиті волосся після шампуню. Почати можна з використання кожного разу після шампуню, а далі використовувати через раз. Наносяться маски на 15-20 хв на всю довжину волосся. Бажано не наносити маски на коріння волосся, щоб уникнути обважнення. Після чого змиваємо великою кількістю води.


Порада: щоб отримати максимально ефективний відновлюючий результат, щедро нанесіть маску на вологе волосся і обмотайте сухим теплим рушником голову. Під тепловою дією, поживні речовини маски глибше проникають в структуру і відновлюють волосяне волокно.

Порада: нанесіть маску, обмотайте рушником, і попийте щось небудь гаряче, чай, каву або гарячий шоколад. Це ще один секрет посилення дії :)  


4)  Перед сушінням, обов'язково захищайте волосся спеціальними засобами: сироватка, спрей, масло, лосьйони. Це один з важливих закріплюючих етапів, що створює невидимий захист для волосся, утримує вологу, надає блиск і шовковистість. 

 Звертаємо увагу на справжній чудо еліксир для волосся,
приголомшливе зволоження, блиск і сила в одному засобі!  

 Для домашнього використання, всі чотири процедури, ніби як не складні, але здатні повернути силу і здоров'я волосся, не вдаючись до салонних послуг та до перукарям, для чергового підстригання волосся.

З найкращими побажаннями Lucy
Відгуки:

Ваше ім'я
Ваше місто
Електронна пошта
Текст повідомлення