Як захистити шкіру від сонця і правильно вибрати захисний крем?

Як ми всі вже знаємо, наша шкіра завжди потребує захисту, а влітку до захисту потрібно ставитися особливо уважно.

Так, дійсно, сонце для нашої шкіри дуже корисно. Сонце стимулює вироблення вітаміну D, що допомагає зберігати еластичність шкіри. Але якщо сонця багато і не захищати шкіру, то дія йде навпаки, пошкоджує шкіру, знижується еластичність і провокує появу зморшок і пігментації.

Завжди у всьому має бути міра, і на жаль не всі це розуміють і приймають. Т.к багато хто прагне виглядати завжди засмаглими і сексуальними, закриваючи очі на наслідки.

 

Нагадаємо, як правильно використовувати захисні креми і отримати безпечний загар:
  • Наносимо захист за 20 хв до виходу
  • Для міста достатньо SPF10 - 20
  • Для моря, при активному сонці SPF30 - SPF50
  • Час перебування на сонці до 12.00 і після 16.00
  • Оновлювати крем, навіть якщо він водостійкий, на море необхідно кожні 1-1,5 години
  • Будучи на море, захищайте обличчя капелюхом, навіть якщо завдали крем
  • Необхідно випивати досить багато води 1,5-3 літрів на день
  • У літній час використовуйте декоративну косметику, тональний крем і пудру із захистом

При виборі захисного крему, звертайте увагу не тільки на фактор захисту SPF (що означає час перебування на сонці. Наприклад, якщо ви згораєте на сонці за 20 хв, то множимо на цифру яка вказана в захисті: 20хв * Spf15 = 300 хв можна перебувати на сонці) але і на вид фільтра (UVB і UVA). А вона є фізична і хімічна. І звичайно ж краще, якщо в засобах присутні обидва.

  • Фізична - створює на шкірі світловідбиваючий екран, що створює захисну плівку і не пропускає ультрафіолетові промені. Працює на поверхні шкіри.
  • Хімічна - поглинає сонячні промені, захищають шкіру на клітинному рівні - це в основному водостійкі крему. Працює вже в більш глибоких шарах.
І так вибираємо захист:
 
Захист для обличчя: Фактор вибираємо залежно від типу шкіри, чим світліше шкіра, тим більше необхідний фільтр
 
Захист для обличчя і тіла: Не можна не помітити, що краще вибирати Органічні засоби, в яких тільки натуральні компоненти, без синтетичних ароматизаторів, барвників, консервантів і штучних добавок.

Якщо шкіра сама по собі смаглява або ви вже отримали безпечну дозу засмаги, або ваша шкіра погано сприймає сонячні промені, то існують спеціальні засоби, які допоможуть отримати гарний рівномірний загар.

Порада: Щоб отримати рівномірний, красивий і стійкий загар, добре проскрабуйте шкіру, її потрібно підготувати і очистити, щоб засмага лігла рівно і без плям.

Ну і звичайно не забуваємо про засоби після засмаги, яки заспокоюють і зволожують шкіру після перебування на сонці. Сприяє прискореному прояву засмаги і допомагає шкірі залишатися засмаглою набагато довше.

На сонці ніжна шкіра дуже швидко пересушуєтьсяа щоб не втрачати соковитість губ, нехай завжди з собою будуть бальзами і помадки) Вони пом'якшують, захищають губи від ультрафіолетових променів, зберігає вологу і здоров'я шкіри.

Милі пані, захищайте свою шкіру, зберігайте молодість і її природну красу! 
Це підвладне кожної жінки, якщо бажає завжди виглядати і відчувати себе здоровою.

З найкращими побажаннями Lucy.
Відгуки:

Ваше ім'я
Ваше місто
Електронна пошта
Текст повідомлення