Колагенова маска в ПОДАРУНОК від VALMONT

VALMONT (Вальмон) - Швейцарська високотехнологічна косметична марка класу люкс заснована на базі клініки VALMONT, що гарантує ефективність, безпеку, комфорт і задоволення. 

ДНК і РНК разом з Водою Льодовикових джерел і екстракти рослин з самого серця Швейцарських Альп гарантують видимі і тривалі результати.

Отримайте в ПОДАРУНОК

Регенеруючу колагенову маску для очей (1 аркуш)

при купівлі продукції VALMONT на суму від 2000 грн.

 

або

При покупці на суму від 3000 грн продукції VALMONT

отримайте в ПОДАРУНОК

Відновлюючу колагенову маску для обличчя (1 аркуш)

Колагенова маска

Маска, на 100% складається з комплексу колаген-мукополісахоріди, що підтягує шкіру. Її вплив подібно «біологічному ліфтінгу». Завдяки поєднанню активних компонентів маска сприяє відновленню ослаблених природних функцій шкіри. Уже після першого застосування зовнішній вигляд шкіри поліпшується відразу і зберігається тривалий час. Миттєво відновлюються еластичність, пружність і сяйво шкіри.

Основні активні компоненти: Чистий натуральний колаген (отриманий з дерми телят південно-американського бика) - потужний зволожувач, що володіє ефектом ліфтингу, підвищує пружність шкіри, розгладжує зморшки. Гідролізований мукополісахарид - зволожуючий компонент, позитивно впливає на тонус і еластичність шкіри. Вода Льодовикових Джерел - стимулює клітинний метаболізм.