Ізраїльська косметика для обличчя і тіла

Ізраїль - дивовижна країна! Вона багата «святою землею» і релігією, традиціями і пейзажем, а також трьома морями: Середземним, Червоним і Мертвим. Наука і технології в Ізраїлі є одними з найбільш розвинених галузей країни. А об'єднавши природні і людські ресурси - Ізраїль по праву вважається однією з найрозвиненіших країн у сфері виробництва високотехнологічної продукції.

Мертве море

Куди, ви думаєте, їдуть голлівудські діви для відновлення шкіри і релаксації? Мертве море Ізраїлю - єдине місце на Землі, де вода насичена всіма цілющими елементами таблиці Менделєєва. Повітря абсолютно вільне від алергенів і шкідливих домішок і напоєне заспокійливим бромом. Навколо Мертвого моря сконцентровані лікарні, які славляться різноманітними оздоровчими процедурами з грязями. А біля скелястого берега розташовані цілющі селенові термальні джерела. Тому зовсім не дивно, чому після Мертвого моря шкіра стає сяючою, волосся - міцними і блискучими, рухи - легкими і невимушеними, а душа - молодою і спраглої любити.

Косметична продукція Ізраїлю отримала всесвітню популярність і визнання, як найефективніша і результативна, а також вирішує проблеми пов'язані зі здоров'ям шкіри: акне, пігментація, купероз, сухість, зморшки і т. д. Косметологи використовують в своїй роботі комплексні програми по догляду за шкірою, що безумовно гарантує швидкі і видимі зміни стану шкіри.

Основа ізраїльської косметики

Це звичайно ж мінерали Мертвого моря. Корисні речовини Мертвого моря представлені у вигляді солі, бруду або води Мертвого моря. Кожен з цих компонентів є найціннішим наповненням мінеральних елементів, необхідних для живлення шкіри. Сіль Мертвого моря, як і бруд і вода, має виражену лікувальну дію і допомагає впоратися з багатьма проблемами шкіри, відновити її здоров'я.

Ще однією особливістю ізраїльського догляду для обличчя є обов'язкова наявність сонцезахисного фільтра. Всі ізраїльські креми мають цей фільтр. Це дуже важливо не тільки влітку але і навесні і навіть взимку, так як ультрафіолетове випромінювання ми отримуємо навіть взимку!

Ну і крім унікального складу продукції, в Ізраїлі дотримуються найсуворіші стандарти якості для виробництва косметичної продукції. Про що свідчить відсутність компонентів, що викликають алергію і шкідливий вплив не тільки на шкіру, але і на навколишнє середовище (еко упаковка).

Крім визнання фахівцями, ізраїльських професійних препаратів по догляду за обличчям і тілом, користується популярністю і домашній догляд. На косметичному ринку в даний час вже досить великий вибір ізраїльської косметики, але не можливо виділити кращу Ізраїльську косметику т.к кожен бренд унікальний! Не дивлячись на те, що основним компонентом виступають мінерали мертвого моря, для посилення впливу і результату, в складі ви можете зустріти масла, рослинні екстракти, AHA кислоти, унікальні технологічні омолоджуючі комплекси тощо.

Ізраїльські бренди, найбільш улюблені нашими жінками:

Ізраїльська професійна косметика: Christina, Dr. Kadir, Anna Lotan, Ahava, Leorex, Premier, Sea of ​​Spa.

Крім цього наші фахівці оцінили приголомшливі результати від використання в роботі ізраїльських препаратів Gigi, Renew, Holy Land, Magiray по ним ви також можете отримати консультацію у нашого косметолога.

Ізраїльська косметика не обов'язково вся дорога, є ряд брендів, наприклад миддл маркету, які також сприятливо впливають на шкіру: Mon Platin DSM, Fresh Look, Care & Beauty Line.

З найкращими побажаннями Lucy

Відгуки:

Ваше ім'я
Ваше місто
Електронна пошта
Текст повідомлення